BIBUS EUROFLUID SRL

Engineering - Logistics - Services

BIBUS EUROFLUID reprezinta in Romania producatori importanti in domeniul hidraulicii mobile. Firma noastra proiecteaza monteaza si pune in functiune sisteme hidraulice complete. Asiguram service complet si reparatii ale sistemelor hidraulice de actionare mobila. 

BIBUS EUROFLUID are in portofoliu o gama larga de componte hidraulice la cel mai bun raport pret-calitate. Asiguram o gama completa de componente, de la grupuri de pompare la cilindrii hidraulici si hidromotoare.

BIBUS EUROFLUID proiecteaza, executa si monteaza grupuri hidraulice complexe, pentru prese, masini unelte, echipament siderurgic, etc. Pentru grupurile hidraulice produse de noi oferim garantie, si service gratuit in perioada garantiei. Asiguram service post-garantie. Suntem competitivi in productia de grupuri, de la debite de 1l/min la debite de 2000l/min.

Pentru automatizarea si utilizarea sistemelor hidraulice, aveti tot timpul nevoie de sisteme de comanda si control inteligent. Astfel BIBUS EUROFLUID va pune la dispozitie solutii optime de control electronic pentru a exploata la maxim aparatura hidraulica pe care o detineti.

BIBUS EUROFLUID, asigura un service performant, la sediul clientului. Asiguram reparatii de pompe echipamente de comanda, cilindii, hidromotoare, precum si testarea acestora. Prin sloganul nostru "supporting your succes" intelegem - INCREDERE, PERFORMANTA, DEVOTAMENT in ceea ce priveste sistemele hidraulice, pompele hidraulice, cilindrii hidraulici, motoarele hidraulice, distribuitoare, etc. 

BIBUS worldwide

Worldwide precense of BIBUS

BIBUS EUROFLUID SRL

PUNCT DE LUCRU 

Str. Nicolae Teclu Nr, 29-31

SIBIU,ROMANIA

Str. Scoala de Inot, Nr. 2B/20
550005 SIBIU
ROMANIA

Tel. +40 26 920 67 50
Fax +40 26 920 62 75

E-mail office(at)bibuseurofluid.ro
www.bibuseurofluid.ro